Post by scentaltherssorte on Mar 16, 2022 8:55:10 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sparklite ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sparklite IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty na zvýšenie bodov ▞▞▞
▞▞▞ Sparklite 2022 version ▞▞▞
Sparklite Ролевые svjb
Nemôžem hrať na mojom S9, stále padá
Takže hra berie VEĽA inšpirácie od Zeldy a to mi príde roztomilé. Ale ovládacie prvky sú dosť nemotorné a kedykoľvek som v Goldenwoods Final Boss Fight, veci sú také pomalé, že to ničí zážitok. Veľmi krátka zábava, ktorá sa dala urobiť lepšie.
Vidíte, že plná verzia tejto hry vyžaduje zaplatenie peňazí za jej stiahnutie a nepáči sa mi to. Ale hra je dobrá a joystick sa ľahko ovláda. Dobrá grafika a hra beží veľmi hladko bez akýchkoľvek chýb. Navrhujem, aby tí, ktorí na to môžu míňať peniaze, mohli hrať a oplatí sa hrať.
Naozaj sa mi páči hrateľnosť a ovládanie nie je zlé. Problém je, že neexistuje spôsob, ako uložiť beh. Očakávajú, že budete hrať túto hru, kým sa váš beh neskončí. Na mobile to jednoducho nefunguje. Táto hra navyše veľmi zahrieva telefón. Ak prestanete hrať a hra ukončí váš koniec, stratíte všetky položky, ktoré ste pri tomto behu našli, a stratíte to, čo ste preskúmali. Hrozný koncept pre mobil. Opravte prehrievanie a umožnite uloženie jázd.
Skúška zadarmo. Nie celá hra. Zlé ovládanie.
Nádherná hra, táto hra mi pripomína moju obľúbenú dragon ball z lagacy of goku. I. Dúfam, že urobíte dbz v tomto type i. Chýba mi celkovo toto sa mi páči. Ale problémy s peniazmi, takže si nemožno kúpiť plnú verziu
Znovu píšem recenziu, pretože sa zdá, že vývojár si pred odpovedaním neprečítal tú predchádzajúcu. -Ovládacie prvky hry sú hrozné, čo spôsobuje, že postava často zomiera a znemožňuje ovládať balón pri rozsvecovaní kryštálov. -Hra zahrieva telefón. -Moje používateľské rozhranie hier je veľké, pretože odpoveďou vývojára na väčšinu ľudí s rovnakým problémom s ovládaním je vypnutie malého používateľského rozhrania. -Vývojári opravte tieto problémy, prosím!!
Nie je to najlepší port z počítača
Hra by sa mala volať sparklite TRIAL
Naozaj super hra. Najprv som si myslel, že je to zadarmo, ale áno, skvelá hra. Potlesk pre tím vývojárov.
Vynútené zatvorenie v systéme Android 12, prepáčte, nemôžem sa dostať hlbšie k vašej hre
Dám tomu 5 hviezdičiek, ak dokážete zväčšiť tlačidlo útoku a pomlčky. Je to dobrá hra, ale sux ovládač
Nie zadarmo na hranie. Je to platená hra.
keď začnete hrať, zostanete v podstate sami. nič moc návodov, čo ma celkom baví. nakoniec budeš vedieť čo máš robiť. Dávam tomu len 4*, pretože ovládanie je trochu trápne. citlivosť pohybovej palice je trochu divná. nehovoriac o kuši a balónoch, vyhýbam sa ich používaniu.že o tom doteraz.
Alpha Guns 2 פעולה mfc
Hra nie je otvorená 😪😶😡🤬🤬😤😒😒😒
Konzolové hry už moc nehrám, ale portovanie na Android je pre mňa veľmi príťažlivé a pripomína mi to hru Zelda. Chýba mu hviezdička za obmedzenú podporu ovládačov. Nemôžete použiť hocijaký Bluetooth ovládač. Je to čokoľvek, čo je na ich zozname kompatibility.
Hra má toľko potenciálu, ale je len škoda, že je zamknutá za platovou stenou. Bol som tak nadšený z tejto hry, ale keď som videl, že si musíte kúpiť plnú hru, aj keď ste si ju predregistrovali, hra ma naozaj naštvala
OMG OMG OMGGGG TÁTO HRA JE PRÍLIŠ DOBRÁ NA BEEE HEREEEE A TAKÉ VECI ZADARMO 😭😭😭😭😭 SLZÍM Z ZÁBAVNOSTI HRANÍM TEJTO HRY JE TO AKO KVALITA VYSTAVENIA PC HRY!!!!! OK VIAC POTREBUJEM: PRIDAJTE PROSÍM nepriľnavý joystick, nie je mi to príjemné
Celkom zábavné ngl
super hra, asi odporucam kupit plnu verziu.
Oklamali ma!!! Už som si kúpil plnú hru cez Google Playstore, ale potom, keď som hru otvoril teraz, stále si musím kúpiť plnú hru 😠
Hry sú v pohode, ale môžem hrať s mojou ipegou
Hra ma núti vyplniť prázdne miesto v mojom pevnom
Nie je to plná hra, len skúšobná verzia
Sparklite Jeux de rôles lyc
Sparklite Roolipelit cnqy
Je to najnižšia forma špinavého trhu, hra je zadarmo, ale potom nech ľudia platia v hre, toto je len oslavované demo a malo by byť označené ako demo
Po inštalácii na môj Pixel 6 Pro (Android 12) hra vždy spadne na obrazovke načítania. Išiel som do nastavení aplikácie, vynútil som to, vymazali vyrovnávaciu pamäť a úložisko. Potom to fungovalo dobre.
Vôbec nie hra, ktorú som očakával
Úžasné dobrodružstvo skrz naskrz.🙂
Hra sa neotvára. Zrúti sa vo chvíli, keď sa ho pokúšam otvoriť.
Je to súd!?!?!?!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hra je dobrá a pekná, vadí mi, že sa ovládanie stále hýbe aj keď som zapol Stacionárny joystick, akoby sa nič nedialo opraviť